Duijghuijzen
+31 (0)24 679 00 00
en
nl en de

Dienstenpakket

Jarenlange logistieke ervaring levert een compleet dienstenpakket op.

Wij kennen de markt en de eisen / wensen van onze klanten. De basis waarop wij werken zijn duidelijke procedures, korte en duidelijke communicatielijnen, gewoon de gemaakte afspraken nakomen én hoge flexibiliteit. Hierdoor voorkomen wij voor onze opdrachtgevers faalkosten. Een goede dekking met eigen auto’s binnen de Benelux en Duitsland, waardoor een hoge beleveringsfrequentie van uw klanten mogelijk is.

Een ander belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is een optimale retourlogistiek. Het betreft dan voornamelijk de logistiek op het gebied van emballage, waarbij de belangrijkste stroom voor de meeste van onze opdrachtgevers de (euro-) paletten stroom is. Maar natuurlijk hebben we het hier ook over retour leveringen.

Heeft u zorgen over tijdzendingen, leveringen bij uw particuliere klanten of rechtstreekse bouwleveringen ….. geen probleem voor ons!

En wist u dat zeilreclame op een van onze opleggers een hoge attentiewaarde heeft?

 

Kortom:  Wij nemen alle logistieke zorgen bij u weg, voorkomen faalkosten en houden ons aan de gemaakte afspraken. Hierdoor kunt u zich richten op de verkoop van uw product!

Sorry, er werden geen items gevonden.