Duijghuijzen
+31 (0)24 679 00 00
nl
nl en de

Wij zijn

Een familiebedrijf overgedragen door vader op zijn dochters, de 3e generatie. De 4e generatie werkt inmiddels ook mee. Internationaal opererend, gericht op de distributie van (keramische) bouwmaterialen en algemene goederen binnen de Benelux en Duitsland, veelal met kooiaap.

Ons credo is afspraak = afspraak en de relatie tot kwaliteit is heel simpel. Kwaliteit voelt u alleen als alle afspraken worden nagekomen. Wij leveren met onze gehele organisatie Kwaliteitslogistiek ….  u bent voor hetzelfde geld uw logistieke zorgen kwijt.

Kortom:
Wie service zoekt, vindt ons klasse!

 

Onze missie

Het op een maatschappelijk, milieutechnisch verantwoorde en rendabele wijze organiseren van de gewenste goederen / informatiestromen, waarbij de kwaliteit gehandhaafd blijft. Duurzaamheid hand in hand met efficiency.

Wij leven en werken voor ú onze klant. Zijn daarom klantvriendelijk, doortastend, oplossingsgericht en hebben plezier in ons werk.

Wensen, opmerkingen en positieve kritiek van onze klanten zorgen ervoor dat wij kritisch blijven op de uitvoering van ons werk, onze flexibiliteit behouden en continue blijven verbeteren.

Dit ten voordele van : Mens * Omgeving * Milieu !