Kwaliteitslogistiek

Waarom voortsukkelen ?  Kwaliteitslogistiek … het mag weer !

U heeft een mooie organisatie en u wilt uzelf naar uw klanten professioneel presenteren. U wilt dat uw klanten weten wat u te bieden heeft en dat vooral de service hoog in het vaandel staat.

Van groot belang hierbij is dat de logistiek goed werkt. Geleverd wordt wat besteld is, (tijd) zendingen zonder zorgen op tijd zijn, geen schades aan producten ontstaan, etc etc. Gewoon de gemaakte afspraken uitvoeren !!!

Waarom moeilijk doen, veelvuldig communiceren en nog geen juist antwoord krijgen als u terecht kunt bij Duijghuijzen, logistieke oplossers !

Kortom: bij ons krijgt u voor hetzelfde geld échte kwaliteitslogistiek.

En dat mag weer, de tijd van alleen kijken naar uitgaven zonder te kijken wat het nu écht kost  is voorbij.

Afspraak is afspraak in relatie tot kwaliteit

Ons credo is afspraak = afspraak en de relatie tot kwaliteit is heel simpel. Kwaliteit voelt de klant alleen als alle afspraken worden nagekomen, met andere woorden als je doet wat je hebt afgesproken. Uw klanten ervaren dit op dezelfde manier als de onze, het verschil is dat U de afspraak met uw klant maakt en uw logistiek dienstverlener deze gemaakte afspraak dan ook moet nakomen.

Duijghuijzen, logistieke oplossers, garandeert dit !

Wij leveren met onze gehele organisatie Kwaliteitslogistiek …. Hetgeen betekent dat u voor hetzelfde geld uw logistieke zorgen kwijt bent. En dat mag weer, de tijd van alleen kijken naar uitgaven zonder te kijken wat nu de échte kosten zijn, is voorbij !