Merchandising

Merchandising uitbesteden:  Belangrijker dan u denkt!

Merchandising is ook een traject dat wij onze klanten kunnen aanbieden. Merchandising zien wij als een activiteit die je kunt opsplitsen in meerdere deelactiviteiten, namelijk het plakken van monsterpanelen, de distributie van monsterpanelen en het hangen van de panelen in de showroomkasten. Deze afzonderlijke activiteiten bieden wij onze opdrachtgevers aan.

Merchandising is een belangrijk aspect bij de verkoop van nieuwe producten: als de producten niet (tijdig) in de showroom ter beschikking staan worden ze niet aan de klant verkocht.

Logistiek is in dit geval een sterke verkoopondersteunende activiteit, die bepalend kan zijn voor een snelle verkoop van nieuwe producten. Ook moeten we niet vergeten dat bij uitbesteding van dit traject de werkzaamheden van uw afdeling verkoop gewoon door kunnen gaan; zij worden namelijk niet belast met deze voor hen veelal tijdrovende klus.

Daarnaast is het in de huidige markt van groot belang om nieuwe series zo snel mogelijk in de showroom te hebben, waardoor verkopen niet gestagneerd worden en productieprocessen direct kunnen worden aangepast op de nieuwe series.

Belangrijk hierbij is dan deze trajecten door een betrouwbare en zeer flexibele partner in gang te laten zetten.

Ook hierbij is Duijghuijzen, Logistieke Oplossers de juiste partij : onafhankelijk, betrouwbaar,  flexibel en professioneel.

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met ons !